Koronavirus (SARS-CoV-2)

Na pametne telefone si namestimo aplikacijo #OstaniZdrav, ki nam sporoči, ali smo bili v stiku z okuženo osebo.

Nosimo zaščitno masko, redno si umivajmo in razkužujmo roke, poskrbimo za pravilno higieno kašlja ter ohranimo medosebno razdaljo dveh metrov.

Skupno

Aktualno

Aktualno

Prenovljen in vsebinsko nadgrajen Javni vpogled v podatke Geodetske uprave Republike Slovenije

Javni vpogled v podatke o nepremičninah, ki uporabnikom že dobrih deset let ponuja ažurne podatke o nepremičninah, je doživel tako vizualno kot vsebinsko prenovo.

Po prenovi lahko uporabnik, preko znanega identifikatorja (številke parcele, stavbe, dela stavbe, stanovanja ali naslova) še naprej hitro najde podatke o iskani nepremičnini ter nepremičnini, ki so z njo povezane. Dodatno pa je izboljšan grafični prikaz, v katerem so poleg pomanjševanja, povečevanja ter pomikanja, dodane funkcije merjenja razdalj, priprave slike za tiskanje, kot tudi identifikacije posamezne nepremičnine. Grafično okno prav tako ponuja veliko več različnih slojev, da si lahko vsak uporabnik pripravi sebi primeren prikaz.

Predlagamo, da se prepričate kar sami. Prenovljen Javni vpogled v podatke Geodetske uprave Republike Slovenije najdete na spletnem naslovu: https://eprostor.gov.si/javni/.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava