Občine

Koronavirus (SARS-CoV-2)

Na pametne telefone si namestimo aplikacijo #OstaniZdrav, ki nam sporoči, ali smo bili v stiku z okuženo osebo.

Nosimo zaščitno masko, redno si umivajmo in razkužujmo roke, poskrbimo za pravilno higieno kašlja ter ohranimo medosebno razdaljo dveh metrov.

Program projektov eProstor bo prispeval k odpravi administrativnih ovir. Omogočil bo elektronsko poslovanje z javno upravo in zagotovil kakovostne, enostavno dostopne in uradne podatke o nepremičninah in prostoru, kar bo izboljšalo poslovanje tako javnega sektorja kot tudi gospodarstva. Omogočeno bo hitrejše in enostavnejše poslovanje gospodarskih subjektov pri vseh življenjskih dogodkih povezanih z urejanjem prostora, graditvijo objektov in upravljanja z nepremičninami.

 

Program projektov eProstor bo pospešil postopke registracije nepremičnin in pridobivanje gradbenih dovoljenj, kar je pomemben predpogoj za začetek poslovanja konkretnih gospodarskih subjektov.
 

 

Spodbujanje podjetniških dejavnosti. Realizacija zastavljenih ciljev v programu projektov eProstor bo prispevala k spodbujanju podjetniške dejavnosti na vseh področjih kjer se razvijajo lokacijske storitve in kjer se uporabljajo podatki o prostoru in nepremičninah. Podatki o prostoru in informacijska infrastruktura, kot je zasnovana v programu projektov eProstor je namreč dobra podlaga za inovativno start up podjetništvo, ki bo zagotavljalo izdelke z visoko dodano vrednostjo (3D animacije, HW, SW itd.).

Dogodki projekta Program projektov eProstor

DOGODKI na projektu Skupna infrastruktura za prostorske informacije

DOGODKI na projektu Prostorski informacijski sistem

DOGODKI na projektu Informacijska prenova nepremičninskih evidenc (kopija 1)

DOGODKI na projektu Zajem in izboljšava podatkov

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava