Skoči na glavno vsebino

Moje izbrane aplikacije

Javni geodetski podatki (JGP)

Dostopi do storitev

Uporabnikom za lažje in učinkovitejše spremljanje obvestil o spremembah na naših storitvah priporočamo uporabo RSS vira na povezavi  https://www.e-prostor.gov.si/rss.aplikacije.

Javni dostop

Dostop do podatkov za splošno javnost

Osebni dostop

Dostop do podatkov za posameznike

Dostop z registracijo

Dostop do podatkov za registrirane uporabnike

Obvestilo uporabnikom Zbirnega katastra gospodarske javne infrastrukture – poenoten šifrant položajne in višinske točnosti

V sklopu celovite informacijske prenove vodenja nepremičninskih evidenc je Geodetska uprava oblikovala skupne šifrante za vse evidence. Med te spadata tudi šifranta položajne in višinske točnosti, ki se zaradi enotnega vodenja podatkov spreminjata tudi na področju Zbirnega katastra gospodarske javne infrastrukture.

V ta namen smo pripravili dokument z opisom sprememb za posamezno vrednost atributa in nov Izmenjevalni format ZKGJI (verzija 1.5.1) z novimi vrednostmi atributov položajne in višinske točnosti, ki bo začel veljati od 3. 7. 2023 dalje.

Na spletni stani gospodarske javne infrastrukture najdete objavljen tako Izmenjevalni format ZKGJI 1.5.1, kot tudi dokument z opisom sprememb šifranta položajne in višinske točnosti.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava

Hvala za vaš odziv

Če želite na vaš odziv prejeti odgovor odgovorne institucije, lahko zaprosite za odgovor.